Meer over Marloes

Ben je nieuwsgierig geworden wie ik ben? Hieronder zal ik me even voorstellen.

foto MarloesMijn naam is Marloes ter Morsche. Geboren en getogen in Twente, maar ik ben jaren geleden voor mijn partner naar Brabant verhuisd. Ik heb het hier erg naar mijn zin, maar ik vind het wel jammer dat mijn familie zo ver weg woont.

Ik heb het vwo gedaan. Mijn favoriete vakken waren economie I (algemene economie) en economie II (bedrijfseconomie). Ik wilde dan ook graag economie studeren. Door een verkeerd advies van een arts heb ik hier uiteindelijk niet voor gekozen en ben naar de pabo gegaan. Ik vond de theoretische vakken leuk, maar de praktijk van het lesgeven bleek toch echt niet mijn ding. Na het afstuderen heb ik besloten om alsnog mijn hart te volgen en een baan in de administratieve sector te zoeken. Ik ben begonnen als (allround) financieel-administratief medewerker en ben daarna doorgegroeid tot office- en kwaliteitsmanager. Dit heb ik vele jaren met veel plezier gedaan, maar ik merkte dat ik een nieuwe uitdaging nodig had. Ik was steeds verder afgedwaald van wat ik écht leuk vind: de financiële administratie en dagelijks management.

In 2017 heb ik besloten om luisteren naar mijn intuïtie en mijn hart te volgen, voor mezelf te beginnen en een bedrijf te starten. Daarbij richt ik mij op mijn passie: de financiële administratie en dagelijkse management. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met cijfertjes en lettertjes en word blij van het maken van facturen en het inboeken van bankafschriften… Of van het redigeren van teksten zodat er een correcte en goed leesbare tekst ontstaat.

Met de opgedane ervaring in de afgelopen jaren ben ik de ideale assistent voor de zelfstandig ondernemer. Verder ben ik  leergierig, pak taken zeer snel op, werk en denk op hoog niveau, ben betrouwbaar en zeer accuraat, en heb vooral veel plezier in ondersteunende taken.